Daina Pamedytytė, 2010 m.

Daina Pamedytytė, 2010 m.
Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazija

Apie mane

dailės mokomojo dalyko tikslas bendrojo lavinimo mokykloje - siekti, kad mokiniai ugdytųsi estetinę nuovoką ir dailės raiškos gebėjimus, dvasiškai augtų ir įgytų kultūrinės kompetencijos pagrindus.

2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Aš prieš korupciją

2010-12-17
Šių metų lapkričio mėnesį vyko parlamentarų grupės „Už piliečių talką kuriant Lietuvą be korupcijos“ narių Agnės Bilotaitės ir Arvydo Anušausko inicijuojamas atvirukų ir šūkių konkursas „Aš-prieš korupciją“, skirtas Tarptautinei antikorupcijos dienai gruodžio 9-ąją paminėti. Konkurse galėjo dalyvauti visų Respublikos mokyklų 9-12 klasių mokiniai. Mokinių komandos pristatė ir atviruką, ir šūkį arba pateikė atviruko projektą remdamasi vienu iš siūlomų socialinės reklamos šūkių.

Atviruko ir šūkio socialinės reklamos uždavinys – nebaudžiant ir nemoralizuojant pristatyti korupcijos problemą tiek bendraamžiams, tiek visuomenei.
Šiame konkurse, paskatinti dailės mokytojos Jolantos Baubkuvienės, dalyvavo ir Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijos mokiniai: Ugnė Šmitaitė, Saulius Bartkus ir Agnė Pipiraitė kartu su Vaida Černiauskaite, pateikę savo kurtus atvirukus.

Gruodžio 8 dieną, Lietuvos Respublikos Seime vyko šio konkurso laureatų apdovanojimas ir atidaryta mokinių darbų paroda. Dalyvavusios mokyklos buvo apdovanotos padėkos raštais už dalyvavimą, o išrinktų 5 įdomiausių atvirukų autoriai buvo apdovanoti padėkos raštais ir kitų metų balandžio mėnesį vyks į Strasbūrą.
Gimnazistės Agnė Pipiraitė ir Vaida Černiauskaitė, konkurse dalyvavusios kaip viena komanda, taip pat tapo laureatėmis. Laimėję atvirukai bus spausdinami 15 tūkstančių vienetų tiražu ir pateikiami visuomenei. Atvirukų spausdinimą bei kelionę finansuos Konrado Adenauerio fondas.

Agnė Pipiraitė, Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijos 2ga klasės gimnazistė
http://sena.silale.lt/Naujienos/As-pries-korupcija